Başarılı Boksörler, İl Müdürü Fındıklı’yı Ziyaret Etti

Malatyalı başarılı boksörler, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 48 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Fatma Dinç, Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda 56 kilogramda Türkiye ikincisi olan Ahmet Bayduz, Muğla’da yapılan Türkiye Kulüpler Boks Şampiyonası’nda 91 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Furkan Doğan ve yine aynı şampiyonada 64 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Acar, kulüp idarecileri ve antrenörlerle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını kaydederek, müdürlük olarak her branşı desteklediklerini söyledi.

Malatya’nın boks sporunda başarılara alışkın olduğunu belirten Fındıklı, “Bütün sporların arkasında olduğumuz gibi boks sporunu da destekliyoruz. Malatya, uzun yıllardır başarılara alışkın bir şehir. Osman Gelegen ve Muhittin Ertüzün gibi boksörler şehrimizden çıkmıştır. Bu anlamda birçok boksör yetiştirdik. Dolayısıyla yeni jenerasyonda da başarılı boksörlerimizin yerini dolduracak şampiyonlarımız geliyor” dedi.

Kaynak: İHA