İzmir Süper Amatör Lig Play-off Grubu

İzmir Süper Amatör Lig play-off grubu karşılaşmaları başladı.

İzmir’de oynanan karşılaşmada Ödemiş Belediyespor, Konak Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Bu sezon arka arkaya 11. galibiyetini alan Ödemiş, alınan diğer sonuçların ardından play-off’lara da lider başladı.

Bölgesel Amatör Lig hedefine yürüyen kırmızı-lacivertliler, rakiplerine gözdağı verdi.

Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’ndaki maçın ilk yarısında daha baskılı bir oyun ortaya koyan taraf Konak Belediyespor olmasına karşın, Ödemiş Belediyespor kontrataklarla pozisyonlara girdi.

Ödemiş’in sergilediği oyun göz doldurmasa da elde edilen skor maça giden 100 civarındaki Ödemişli taraftarı sevindirdi. Kendilerine ayrılan bölümde maç boyunca susmadan destek veren Ödemişli taraftarlar, maç bitiminde futbolcuları bağrına bastı. Sahaya konfetiler ve ses bombaları atan taraftarlar Yusuf Tırpancı Stadı’ndaki anons görevlisi tarafından sert bir dille uyarıldı. Ödemişli taraftarlar anons görevlisine tepki gösterdi. Karşılaşmada çevik kuvvet polisleri de görev yaptı.

Maç öncesi Ödemiş Belediyespor’a şampiyonluk, Konak Belediyespor’a da ikincilik kupaları takdim edildi. İzmir ASKF yöneticisi Aslan Yıldız, takım kaptanlarına kupalarını verdi. Seremoni sırasında Ödemişli taraftarlar İstiklal Marşı okudular. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Play-off grubunda ikinci hafta maçları 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Lider Ödemiş Belediyespor, Gaziemir sahasında Yeni Bornovaspor ile karşılaşacak .

Kaynak: İHA