Fenerbahçe'de Salih Uçan şoku

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Salih Uçan'a nazar değdi. U20 Milli Takım'ın Portekiz ile yaptığı maçta sakatlanan genç yıldızın sağlık durumu ile ilgili Fenerbahçe'den açıklama geldi.

Türkiye U-20 Milli Takımı 'nın 24 Mart Pazar günü İnönü Stadı'nda Portekiz U - 20 Milli Takımı ile maçta ayağına aldığı darbe sonrasında sağ bacak alt adale ön tarafında ağrı olan Salih Uçan'dan kötü haber...

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu tarafından Medical Park Göztepe Hastanesi'nde çektirilen MR'da genç yıldızın tibialis anterior kasının arka zarında yırtılma ve kanama tespit edildi.

Tedavisine başlanılan oyuncunun, pazar günkü Akhisar Belediyespor maçında riske edilmeyeceği, Lazio karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 31 Mart Pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bu arada, antrenman öncesinde tesislerin toplantı odasında eski hakemlerden Murat Ilgaz'ın, kurallarla ilgili oyunculara brifing verdiği kaydedildi.