Antrenmanda Sahaya Giren Köpek Renkli Görüntülere Neden Oldu

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Orduspor, zorlu Sivasspor maçı öncesinde gerçekleştirdiği antrenman renkli görüntülere sahne oldu.

Orduspor, cumartesi günü Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını taraftara açık bir şekilde 19 Eylül Stadı'nda sürdürürken, antrenman öncesinde taraftara şov yapan bir köpek, takım sahaya çıkınca tekrar sahaya döndü. Takım düz koşu yaparken futbolcuların arasına girerek koşan köpek, futbolculara zor anlar yaşattı. Görevliler tarafından yakalanmaya çalışan köpek, onları uzun süre peşinden koşturdu. Daha Sonra yakalanan köpek dışarı çıkartıldı. Antrenman, düz koşunun ardından çift kale maç ile Son buldu. İdmanda Bogdan Stancu, Atila Turan, Abdulkadir Kayalı ve Müslüm Yelken takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TARAFTARDAN CUPER VE FUTBOLCULARA BÜYÜK DESTEK
Orduspor taraftarı meşalelerle sloganlar ile maç havasında takımının antrenmanını izlerken, Teknik Direktör Hector Cuper ve futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladılar. Bazı taraftarlar ise tribünden inerek Cuper’in elini öptü. Cuper ve talebeleri zorlu Sivasspor maçı öncesi taraftara galibiyet sözü verdi.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper yaptığı açıklamada, “Bütün maçlar bize zor geliyor. Bugün taraftara desteklerinden dolayı teşekkür etmem gerekiyor. Tabii bugün biraz yağmur yağdı. Herkes bizi desteklemek için buraya geldi. Bu aralar bütün maçlar bize zor geliyor. Bu maçta tabii ki zor olacak. Umarım bu destekler oyuncuların daha çok çaba sarf etmesi için yardım edecektir. Bütün maçlarda çaba sarf etmeleri gerekiyor ama onları motive edecektir diye düşünüyorum. Umarım istediğimiz şekilde önümüzdeki maç Sonuçlanır” dedi

Kaynak: İHA