Uruguay, Hırvatistan ve Özbekistan U20 Heyeti Bursa’da

Haziran ve Temmuz aylarında Türkiye’de yapılacak olan FIFA U20 Dünya Kupası’nda grup maçlarını Bursa’da oynayacak olan Hırvatistan, Özbekistan ve Uruguay'ın temsilcileri Bursa’ya gelerek bir takım incelemelerde bulundu.

Hırvatistan Federasyonu U20 Takım Sekteri Zlatko Nakic, Özbekistan U20 Teknik Direktörü Ahmedjan Musaev, Uruguay Federasyonu U20 Takım Sekreteri Radolfo Chiolaz ve U20 Teknik Direktörü Juan Verzer Bursa Atatürk Stadyumu, Özlüce Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Sık sık görüntü ve not alan yetkililer, U20 Dünya Kupası’nda yer alacak olmalarından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirttiler. İncelemeler sırasında Bursaspor Kulübü İdari Asbaşkanı İsmet Demirel’de heyete eşlik etti. Özlüce Tesisleri’nde yetkililere Bursaspor forması, kravatı ve rozeti hediye edildi

Öte yandan Hırvatistan ve Uruguay yetkilileri de kendi ülkelerinin flamalarını İdari Asbaşkan İsmet Demirel ve Hukuk Baş Danışmanı Öztürk Yazıcı'ya hediye ettiler. Ziyaret sonrasında yetkililer, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken, özelikle Özlüce Tesisleri’ne hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Ayrıca Bursa grubunun 4. takımı ise Okyanusya’dan Yeni Zelanda oldu .

Kaynak: İHA