Fatih Akyel Birkaç Güne Taburcu Olacak

Dün geçirdiği kalp krizi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan eski milli futbolcu Fatih Akyel’in durumunun iyiye gittiği ve birkaç gün içinde taburcu olacağı belirtildi.

Yeşilköy’deki International Hospital’de tedavi altında olan Fatih Akyel’in durumunun iyiye gittiği açıklandı. Kardiyoloji Uzmanı Doç Dr. Tayfun Açıl, dün akşam Fatih Akyel’e gerekli müdahalelerin yapıldığını söyleyerek, “Fatih Akyel dün akşam göğüs ağrısı nedeniyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkikler sonrası kalp krizi olduğu tespit edildi. Bunun üzerine bizde hastayı acilen anjiyoye aldık. Bir damarın tıkalı olduğunu tespit ettik ve stent koymak üzere o damarı açtık. Daha sonra geceyi rahat bir şekilde geçirdi. Bu sabah kendisini gördüğümde gayet iyi durumdaydı. Hatta ayağa bile kalkmıştı. Biz yinede kendisini yoğun bakımda tutmayı uygun görüyoruz. Bu tip durumlarda ilk 48 saat riskli olabiliyor. Ama biz gerekli müdahaleleri yaptık. Herhangi bir risk beklemiyoruz. Yarın veya yarından sonra taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

AKYEL’E SPOR CAMİASINDAN ZİYARETLER SÜRÜYOR

Öte yandan eski milli futbolcuya, teknik direktör Şenol Güneş ve eski takım arkadaşı Hasan Şaş geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Teknik direktör Şenol Güneş, Fatih Akyel’in durumuna üzüldüğünü belirterek dile getirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Fatih Akyel’in sağlık durumun geyet iyi olduğunu dile getiren Güneş, “Yüzüne baktığımda eskisinden daha iyi gözüküyor. Doktor beyin verdiği bilgilere göre gayet sağlıklı. Bu durumu atlattı” diye konuştu.

Akyel’in eski takım arkadaşı Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş ise, “Ben dünde buradaydım. Gerekli Müdahaleler yapıldı. Şu anda durumu daha iyi. Dün çok ciddi bir durum yaşadık. Allah’a şükürler olsun şuanda daha iyi durumda” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA