Esnaf Spor'da Hedef Amatör Süper Lig

Ankara Amatör Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Esnaf Spor, zorlu Kalecik Spor engelini 2 golle aştı.

İlk yarı Esnaf Spor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma, 2. yarı atılan karşılıklı birer golden sonra Esnaf Spor'un 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Amatör Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Esnaf Spor ile Kalecik Spor karşılaşmasında gülen taraf Esnaf Spor oldu. 8 takımın kıran kırana mücadelesine sahne olan Amatör Süper Lig'e Yükselme Grubu play-off maçlarında 2'nci hafta Esnaf Spor-Kalecik Spor karşılaşmasında Esnaf Spor zor bir engeli Barlas ve Emre'nin golleri ile aştı.

Mücadelenin 19. dakikasında Barlas'ın attığı golle Esnaf Spor öne geçti, başka gol olmayınca ilk yarı Esnaf Spor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın 2. yarısında atılan karşılıklı birer golden sonra maç 2-1 Esnaf Spor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Ortaya konulan oyundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Spor Antrenörü Butay Sıdal, "Bu galibiyet planlı, programlı ve disiplinli çalışmanın ürünüdür" dedi.

Karşılaşma süresince oyun disiplininden kopmadıklarını ifade eden Sıdal, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı ve kazandık. Zorlu bir engeli oyun disiplini ile aştık. Süper Amatör Lige çıkmak için kalan 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA