Özel Gaye İlköğretim Öğrencileri Karate ve Güreşte Madalyaları Topladı

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Özel Gaye İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Manisa’da düzenlenen karate müsabakalarında 12 madalya alarak, dört kategoride il birincisi oldu.

Böylece Konya’da düzenlenecek Türkiye Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Ayrıca yine Manisa’daki güreş müsabakalarında üç altın, iki gümüş ve beş bronz madalyayla takım halinde il üçüncüsü oldular. Mustafa Özer, Aytaç Ünlükoç ve Zafer Çendek kilolarında birinci olurken grup müsabakalarında Özer ve Ünlükoç, bronz madalya alarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, başarılı öğrencileri makamında kabul ederek kutladı. Öğrencilerinin bu başarılarının önemli olduğunu belirten İnan, devamını diledi. Özel Gaye İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özer Afacan ise yaptığı açıklamada, "Özverili çalışmalar neticesinde bu başarıyı elde ettik. Gelecek yıl daha temkinli ve özverili çalışarak yeni başarılar kazanmak istiyoruz." dedi.

Okul Müdürü Ersan Kayacan da, "Okulumuzun sosyal, kültürel, sportif ve eğitim alanında elde etmiş olduğu başarılardan dolayı öğrencileri, emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve velileri kutluyorum." şeklinde konuştu.