İliç’in Yıldızları Türkiye Şampiyonasında

Atletizm-Kros Bölge Yarışmaları’nda dereceye giren İliç ilçesindeki 23 Nisan Ortaokulu Denizli’de yapılacak Türkiye’ye Şampiyonası’na katılacak.

Erzincan genelinde yapılan Atletizm-Kros yarışmalarında birinci olan İliç 23 Nisan Ortaokulu, Erzurum’da düzenlenen bölge müsabakalarında da üçüncü oldu. İlçe okulu olarak büyük bir başarıya imza atan yıldız takımı, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.

İliç ve Erzincan’a çok önemli bir başarı daha kazandıracaklarına ve okullarının adının tüm Türkiye’de anılacağına olan güvenleri tam olduğunu söyleyen 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Sezai Öz; “Okulumuz öğrencilerinden Muhammet Alp, Abdulsamet Kaçmaz, Furkan Gürbüz Faruk Çoban, M.Ali Çimen ve Harun Gürbüz’ün oluşturduğu Yıldız takımımıza ve beden eğitimi öğretmenimiz Berkan Büyükşahin’e teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin daha nice büyük başarılarda isimlerinin geçmesini diliyorum ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Anagold Altın Madeni Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Alper Sezener’e de teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA