Hentbol Açıklaması

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, kısa zamanda 3 maç yapacakları için kondisyonu üst seviyede tutmak zorunda olduklarını söyledi.

Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayanlar Süper Ligi play-off 1. turunda 31 Mart Pazar günü deplasmanda Maltepe Belediyesi ile karşılaşacaklarını söyledi.

Bayanlar Süper Lig play-off maçlarında Maltepe Belediyesi ile yapacakları 3 maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Durak, ''İlk maç deplasmanda, kalan 2 maçı ise kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Kısa zamanda 3 maç yapacağımız için kondisyonu üst seviyede tutmak zorundayız. Bunun için günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sabah erken saatlerde kondisyon çalışması, akşam ise teknik, taktik çalışmaları yapıyoruz. Rakibimiz, özellikle ligin ikinci devresinde yaptığı transferlerle ciddi derecede güçlendi. Bunu bilerek hazırlanıyoruz. Maltepe Belediyespor'u yenmek için elimizden geleni yapacağız. Gerek İstanbul'da gerekse Rize'de oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz'' dedi.

Öte yandan, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Maltepe Belediyesi maçı hazırlıklarını, antrenör Durak yönetiminde, Ardeşen ilçesine bağlı Armağan köyünde yaptığı kondisyon çalışmasıyla sürdürdü.

Muhabir: Zekeriya Sarıhan

Yayıncı: Murat Kaban

Kaynak: AA