Canlı yayında Beşiktaş'ı bombaladı

Uyan Türkiyem programına konuk olan Gazeteci-Yazar Orhan Can, Beşiktaş'a ağır eleştirilerde bulundu. Can, Türkiye'de doğru düzgün top oynanmadığını da söyledi.

Uyan Türkiyem programına konuk olan Gazeteci-Yazar Orhan Can, Beşiktaş'a ağır eleştirilerde bulundu. Can, Türkiye'de doğru düzgün top oynanmadığını da söyledi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan Gazeteci-Yazar Orhan Can, Türk futbolunu değerlendirdi. Beşiktaş kulübüne ağır eleştirlerde bulunan Can, 'Bu sene herkes kötü oynuyor ' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın gelecek sezonda Avrupa kupalarına katılamama ihtimali bulunduğunu belirtmişti. Orman'ın bu açıklamasını değerlendiren Orhan Can, 'Başkanın sözleri kulübü de bağlar. O yüzden başkan konuşurken ağzından çıkanları bilmesi gerekiyor. Bence bu talihsiz bir açıklama. Taraftarı demoralize eden bir açıklama. Doğru da olabilir çünkü bugüne kadar Beşiktaş kulübü iyi yönetilmemiştir. Yazılarımda hep şunu söylüyorum; Beşiktaş saldım çayıra mevlam kayıra kulübüdür. Hiç kimseyi de suçlamıyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Bundan sonra ileriye bakacaksınız. Bize hangi adımları atacaklar onu anlatsınlar ' şeklinde konuştu.

'O TRANSFERLERDEN SONRA SAHAYI UNUTTULAR '

Beşiktaş'ın yakın zamanda yaptığı Guti ve Quaresma transferlerini DE anımsatan Can, 'Milyon dolarları verip bunları getiriyorsunuz ama patates ekilecek bir saha... Çimleri unutmuşsunuz... Olmuyor bu. Hem profesyonellikten bahsediyorsunuz hem de bu transferlerden sonra sahayı unutuyorsunuz ' eleştirilerinde bulundu.

'Beşiktaş yalancı baharı yaşıyor ' diyen Orhan Can, 'Tamam Fenerbahçe'yi yendi, çok güzel bir şey ama adamlar top oynadı, biz kazandık. Beşiktaş güzel top mu oynadı orada? Bu sene herkes kötü. Türkiye'de doğru düzgün top oynanmıyor ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE