11. Uluslararası Futbol Turnuvası’nda Finale Doğru

90 ülkeden 900 yabancı üniversite öğrencisini biraraya getiren ve bu yıl 11.'si düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvası başlıyor.

Yaklaşık 1 aydır devam eden elemelerde finale kalan 16 takımın eşleşmeleri, yarın saat 18.30’da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak açılış töreni ile belli olacak. Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu’nun düzenlediği 11. Uluslararası Futbol Turnuvası'nda finale yaklaşıldıkça heyecan artıyor. Sporun özellikle futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, gençlerin buluşmasını sağlayan turnuva sayesinde, onlarca ülkeden gelen gençlere Türkiye'nin tanıtımı yapılırken öte yandan Türk misafirperverliği gösterilerek ülke adına güzel duygu ve düşüncelere sahip olmaları sağlanıyor.

TERTiP HEYETiNDE TÜRK FUTBOLUNUN DUAYEN İSİMLERİ VAR

Açılış töreninde özellikle Türk futboluna büyük emeği geçen Beşiktaş eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan, Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Ayhan Bermek, eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu Başkanı Mustafa Köker ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın oluşturduğu tertip heyeti katılacak.Ödül töreni ise 17 Nisan Çarşamba günü Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde iş, spor, siyaset ve medya dünyasından çok özel davetlilerin katılımıyla düzenlenecek.