U20 Milli Takım Futbolcularından Kura Yorumu

U20 Milli Takım futbolcusu Salih Uçan, gruptan rahatlıkla çıkabileceklerini söyledi.

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından U20 Milli takım futbolcuları kura hakkında yorum yaptılar.

U20 Takım futbolcusu Salih Uçan, çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Böyle bir turnuvaya ayağımıza geldi. Kendimize çok güveniyoruz. Grubumuzun zor olduğunu düşünmüyorum. Bu gruptan rahatlıkla çıkabiliriz. Dün Portekiz ile oynadığımız hazırlık maçında neler yapabildiğimizi herkese gösterdik. Elimize gelen bu şansı iyi kullanıp iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

U20 Takımı futbolcusu Cenk Şahin ise grupların belli olması kendilerini sevindirdiğini ve önlerinde rakiplerini tanımak içinde uzun bir zamanları olduğunu söyledi.

U20 Dünya Kupası’nın her futbolcuya nasip olmayacağını vurgulayan U20 Takımı futbolcusu Okay Yokuşlu, “Kendimi şanslı olarak görüyorum. Turnuva boyunca taraftarımız arkamızda olursa bir şeyler başarabiliriz” dedi.

Basın mensuplarının Mesut Özil ile benzerliğinin sorulması üzerine de gurbetçi futbolcu Hakan Çalhanoğlu, “İnşallah Mesut Özil gibi bir kariyere sahip olurum. Onun gibi futbolcuya benzetilmek beni mutlu ediyor” diye cevap verdi .

Kaynak: İHA