İbrahim Üzülmez: Ligde Her Takım Birbirini Zorlayacak Güçte

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan İbrahim Üzülmez, ligde her takımın birbirini zorlayacak güçte olduğunu söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana, Türkiye’de yapılacak olan FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası kura çekimi için İstanbul’da bulunan teknik direktör Mustafa Denizli, 20 Yaş Altı Milli Takımda bulunan Cumali, Sezer ve Oğuzhan, izine ayrılan Florin Cernat ve sakatlığı bulunan Onur katılmadı. Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli’nin yokluğunda takımı hafta sonu oynanacak olan Adanaspor maçına yardımcıları İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Kondisyoner Stefano Morreno hazırlıyor.Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Üzülmez, ligin 27. haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 1-0’lık galibiyetle ayrıldıkları Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi. Üzülmez, "Kayseri Erciyesspor maçında oyuncularımızın gösterdiği mücadele, istek arzu ve coşku çok önemliydi. Yardımlaşarak iyi bir mücadele örneği sergilediler. Zor bir deplasmandan 3 puan alarak döndüğümüz için çok mutluyuz. Hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Son haftalarda iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Son maçımızda oyun içerisinde birtakım hatalarımız vardı ama bizim için önemli olan sahadan galibiyetle ayrılmaktı, onu da başardığımız için mutluyuz." dedi.

Ligin bitimine yedi hafta kaldığını hatırlatan Üzülmez, “Kalan yedi haftada aynı oyun anlayışıyla oynayarak takımımızı istediğimiz yere getirmek istiyoruz. Bu hafta da Adanaspor ile çok önemli bir karşılaşmamız var. Ligde her takım birbirini zorlayacak güçte ve bu bilinçle mücadele ediyor. Kalan haftalarda her maç bizim için çok önemli. Her maçı farklı bir heyecan olarak görüyorum. Artık Çaykur Rizespor taraftarının bu önemli maçta stadı doldurmasını, tribünlerde bayram havası yaşatmasını istiyoruz. Kalan son haftalarda taraftarımızın gücünü hep arkamızda hissetmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.