Hakan Şükür’den Kura Yorumu

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, FIFA U20 Dünya Kupası'nın ülkemizde yapılacak olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür ile Milli futbolcu Rüştü Reçber kura hakkında yorumda bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, genç oyuncular için heyecan verici bir turnuva olduğunu belirterek, “Bu turnuvanın ülkemizde olması büyük gurur. Kura çekerken çok mutlu oldum. Kupayı kalbimde tutarak kupanın ülkemizde kalmasını istedim. Bu turnuvanın başarılı geçmesi olimpiyatların ve şampiyonaların Türkiye'ye alınmasında büyük emeği olur” dedi.

Milli futbolcu Rüştü Reçber de ülke adına büyük bir organizasyon yaptıklarını belirterek, “Güzel bir kura çekimi oldu. Futbolda kolay gurup diye bir yorum yoktur ama iyi bir gruba düştük. Önemli olan grupta çıkabilmektir. Ondan sonra her şey daha iyi olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA