Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şampiyonluk Yolunda

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Sandıklıspor deplasmanında elde ettikleri 3 puanın, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet olduğunu söyledi.

Adım adım hedeflerine yaklaştıklarını bildiren Doğrul, şöyle konuştu:

''Son iki haftada elde ettiğimiz 6 puanla şampiyonluk hedefimizi biraz daha güçlendirdik. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle sezonun tamamlanmasına 6 hafta kala en yakın rakibimiz Fatih Karagümrük'e 11 puan fark attık. Bu durumu koruyarak önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bu hafta Beşikdüzü gelecek hafta ise Pazarspor ile evimizde karşılaşacağız. Fikstür gereği evimizde oynayacağımız bu iki maçı kazanıp, şampiyonluk hedefimize biraz daha yaklaşmak istiyoruz. Eğer bu iki karşılaşmayı 6 puanla tamamlarsak, şampiyonluğu büyük ölçüde garantileriz. Ama centilmenliği de asla elimizden bırakmayacağız. Çünkü sezon sonunda centilmenlik ödülünü Diyarbakır'a getirmek istiyoruz."''

Sandıklıspor deplasmanında rakip takım yöneticilerinin kendilerini çok iyi karşıladığını ifade eden Doğrul, ''Centilmenlik adına güzel görüntüler yaşadık. Ancak seyirci için bunu söyleyemeyiz. Ama bir kaç kişinin yaptığı yanlışı bir camiaya mal etmiyoruz. Bu nedenle Sandıklıspor yöneticilerine ve futbolcularına centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

Muhabir: Mehmet Çakan-Özgür Ayaydın

Yayıncı: Necdet Doğruyol

Kaynak: AA