Milyon dolarlık takas

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Mirror'da yer alan habere göre; Chelsea, 2011 yılında Liverpool'dan 50 milyon pound karşılığında transfer olduğu günden bu yana gösterdiği hayal kırıklığı performansla gözden düşen Torres'i Falcao ile takas etmek istiyor.

Kolombiyalı süper starı Torres + 10 milyon Avro'luk bir bedelle kadrosuna dahil etmek isterken, Torres'in de altyapısından yetiştiği Athletico Madrid'e geri dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Simeone de doğruladı

Athletico Madrid'in Teknik Direktörü Diego Simeone,'Torres'in kulübü çok iyi tanıyor. Onunla tekrardan çalışmak isterim' diyerek, yıldız oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı.

Şimdilik Torres'in Chelsea adına forma giydiğini ve sezon Sonunu beklemeleri gerektiğini belirten Arjantinli teknik adam,'Kararımızı sezon Sonu vereceğiz, buraya kim gelir,kim gider karar vereceğiz' dedi.

Falcao'nun Athletico'da gelecek sezon kalıp kalmayacağı üzerine gelen soruya,'Bu durum karışık, evet ya da hayır demek istemiyorum. Sürekli performans göstermek isteyen bir oyuncu ve onun tercihine saygı duymak zorundayız' cevabını verdi.

Geldiği günden bu yana hayal kırıklığı bir performans gösteren Torres, Son 11 maçta gol atma başarısı gösteremezken, Kolombiyalı golcü Falcao, bu sezon Madrid ekibinde bu sezon çıktığı 32 maçta 27 gol atarak, takımını adeta sırtladı. Athletico Madrid'in en önemli silahı konumunda bulunan süper yıldızın, bu sezon Sonunda Avrupa devlerinden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.