Güneşspor Kulübü'nde Tarihi Buluşma

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyetlerini yürüten Güneşspor Kulübü'nde, geçmişte kulübe hizmet etmiş yöneticilerle şimdi görev yapan yöneticiler bir araya geldi.

Kulüp binasında gerçekleşen toplantıya kulübe hizmet etmiş başkanlar, yöneticiler, üyeler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Toplantı, vefat etmiş Güneşsporlular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Daha sonra konulan Kulüp Başkanı Ümit Kök, Güneşspor Kulübü'nün hedefleri doğrultusunda büyümeye başladığını söyledi.

Koyulan hedeflere ulaşmak için eski ve yeni tüm Güneşsporluları bir çatı altında toplamaları gerektiğini kaydeden Kök, "Bugüne kadar Güneşspor kulübüne hizmet etmiş herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hizmet yaşlandık yada görevimiz bitti diyerek bırakılmamalıdır. Güneşspor kulübü var oldukça ve sizler sağ oldukça bu kulübe hizmet devam etmelidir. Bu gayreti göstereceğinize inancımız tamdır. Hadi verin elinizi yeniden bir güneş doğsun, hadi verin elinizi el ele birçok zorlukları yenelim. Gençlerimizin bizlere ve kulübümüze ihtiyacı var" dedi.

Unutulan ya da davetiyesi eline ulaşmayanlara da seslenen Kök, "Geleneksel olarak düzenleyeceğimiz bu toplantılarda lütfen gönül bırakmayalım. Küskünlükler giderilmeli, artık barışma kaynaşma ve toplanma zamanı" diye konuştu.

Toplantıda söz alan eski başkanlardan Aziz Öztop, Ahmet Ceyhan, Kemal Ateş, Salim Demir ve Vedat Can, kulüp yönetimini tebrik ederek yapılan çalışmalardan gurur duyduklarını ve mevcut yönetimin maddi manevi arkasında olduklarını söylediler

Eski anıların yad edildiği toplantı, şampiyonluk topunun imzalanmasıyla sona erdi .

Kaynak: İHA