Galatasaray’da Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları Başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Antrenmanın ilk bölümünde koşu ve ısınma, açma - germe hareketleri yapan oyuncular, ardından dar alanda pas ve pres çalışmasına geçiş yaptı. Ana bölümde ise dar alanda çift kale maç sonrası performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel çalışma gerçekleştirildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda bulunan Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Semih Kaya, A2 Milli Takımı'na çağrılan Emre Çolak, Uruguay Milli Takımı'nda davet edilen Fernando Muslera, Fas Milli Takımı'ndaki Nordin Amrabat, Hollanda Milli Takımı kadrosunda yer alan Wesley Sneijder ve Kamerun Milli Takımı oyuncularından Dany Nounkeu antrenmana çıkamadı.

Sarı-kırmızılılar, İstanbul BŞB karşılaşmasının hazırlıklarına saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek .

Kaynak: İHA