Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 31 Mart Pazar günü Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Ardından sahaya çıkan oyuncular, pas çalışması yaptı. Daha sonra ise dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı.

İlk bölümde, salonda takımla birlikte çalışan Joseph Yobo, daha sonra özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Pierre Webo da takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı noktaladı. Sakatlıkları süren Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal’ın tedavilerine ise devam edildi. Gribal enfeksiyon geçiren Milos Krasic’in tedavisine de başlandı.A Milli Takım kadrosunda bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ülkelerinin milli takımında bulunan Reto Ziegler, Moussa Sow, Raul Meireles ve Dirk Kuyt, U19 Milli Takımı kadrosunda bulunan Salih Uçan ve Recep Niyaz ile A2 Milli Takım kadrosunda yer alan Beykan Şimşek antrenmana katılmadı.Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi’nin organizasyonuyla Can Bartu Tesisleri’nde gelen bir grup çocuk, Fenerbahçe'nin bugün yaptığı antrenmanı izledi. Tesisleri gezen ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip onlardan imza alan çocuklar, Aykut Kocaman’a da çiçek hediye etti.