Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Özbak Açıklaması

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, kulüp kurucuları, eski başkanları, yetkili kurullarının başkanları ve üyelerinin katılımıyla genişletilmiş bir toplantı yaptıklarını bildirdi.

Özbak, Trabzonspor Ziyabey Sitesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün eski kulüp başkanlarından Özkan Sümer, Ahmet Celal Ataman gibi isimlerin de yer aldığı 1.5 saat süren toplantıda, fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Toplantıda söz alan konuşmacıların, Trabzonspor'un büyük camia olduğunu dile getirerek, ''Büyük kulübün birtakım zorluğun üstesinden gelme kabiliyetini gösterebilen kulüp olduğu'' görüşünü seslendirdiklerini ifade eden Özbak, şöyle konuştu:

''Toplantıda, takımın içine düşürülmek istendiği ortamdan uzaklaşmasına katkı sağlamak amacıyla 'tam destek, hep destek, takımına sahip çık' sloganıyla yola çıkılması gerektiğinin altı çizildi. Takımın performansının yükseltilmesi için tüm camianın aynı noktaya odaklanması ve gelecek hafta sonu oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında takıma destek olmaları gerektiği görüşünde birleşildi.''

Özbak, toplantıda belirlenen ortak fikir konusunda ise şunları kaydetti:

''Trabzonspor'un şanlı tarihine uygun misyonu, Hüseyin Avni Aker'in eskiden olduğu gibi 'etkileyici ve baskı altına alan' özelliğine bürünmesi için 7'den 70'e herkese görev düşüyor. Bu doğrultuda stadın coşkulu taraftarlarca doldurularak, sadece takımlarına destek vermeye odaklanmaları gerekmekte. Gelinen bu noktada her türlü eleştiri hakkımızı sezon sonuna bırakmak kaydıyla Trabzonspor formasını giyen tüm oyuncularımızı koşulsuz destekleme davranışını göstermeliyiz. Bu davranışın tüm taraftarlarımızca gerçekleştirileceğine inancımız tamdır.''

Muhabir: Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban

Kaynak: AA