A Milli Futbol Takımı, Andorra'ya Geçti

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri D Grubu'nda 22 Mart'ta Andorra ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün ikinci antrenmanını yaptı.

Ay - yıldızlı ekip akşam saatlerinde de maçın oynanacağı Andorra'ya geçti.D Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmadan tek galibiyet alan A Milli Futbol Takımı, maçın oynanacağı Andorra'ya yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki İspanya'nın Barcelona kentinde yaptığı kampı bugün akşam saatlerinde yaptığı son çalışma ile tamamladı. Milli Takım, Espanyol takımının Ciutat Esportiva adlı tesislerinde çalışmalarını yaptı.

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ısınma hareketlerinin olduğu ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu. Milli futbolculardan Hamit Altıntop, sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tedavisi, Semih Kaya bel ağrısı şikâyetiyle ve Egemen Korkmaz da üst solunum yolu enfekiyonu sebebiyle antrenmana çıkmadı.

A Milli Futbol Takımı oyuncuları, bugün akşamdan sonra Barcelona'dan otobüsle Andorra'ya hareket etti. Andorra maçı öncesi son antrenmanını yarın TSİ 19.30'da Comunal Stadı'nda yapacak Milli Takım'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve belirlenecek bir futbolcu ile TSİ 18.30'da Andorra Park Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.D Grubu 5. maçında Türkiye, 22 Mart Cuma günü TSİ 20.15'te karşı karşıya gelecek.