Tarsus İdmanyurdu, Gözünü Play-Off'lara Dikti

Tarsus İdmanyurdu, son üç haftada aldığı üç galibiyetin ardından PTT Birinci Lig'e çıkmak için play-off hesapları yapmaya başladı.

Çankırıspor, Tepecikspor ve Turgutluspor maçlarını alarak iyi bir çıkış yakaladıklarına dikkati çeken Tarsus İdmanyurdu Teknik Diektörü Nevzat Dinçbudak, “Turgutluspor maçının ilk yarısında Ümit’in cezası nedeniyle takımda olmamasından dolayı hücum bölgesinde sıkıntılar yaşadık. Fakat, ikinci yarıda oyuna dahil ettiğimiz Ferhat Duman, hem orta sahada daha fazla topa sahip olmamıza, hem de hücum bölgesinde etkili olmamızı sağladı. Nitekim Son dakikalarda bulduğumuz golle de maçı 1-0 kazanmasını bildik. Burada önemli olan oyuncularımızın 90 dakika boyunca mücadele etmeleri ve Sonuca gitmeleridir.” dedi.

Alınan galibiyetlerin takımın kendine olan özgüvenini arttırdığına dikkati çeken Dinçbudak, “Hafta Sonu deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Fethiyespor şu an play-off’lara kalan 4 takım arasında yer alıyor. Eğer ki bu maçı kazanırsak, play-off yolunda bir adım daha yaklaşmış olacağız. Kaybedersek de, PTT 1. Lig hesaplarımız gelecek seneye kalacaktır.” diye konuştu.