Fikret Orman: Demirören'den Hesap Soracağım

110. kuruluş yıldönümü kutlayan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, taraftara seslendi, Yıldırım Demirören'den hesap soracağını söyledi.. İnönü Stadı'ndaki kutlamalarda sürpriz bir isim de vardı..

Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamalarında konuşma yapan başkan Fikret Orman, 'Beşiktaş, Türkiye 'nin en büyük ve öncü kulübüdür. Her şeyin ilkini yapmak Beşiktaş 'a görev oldu. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Siyah beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba 'ya da bizleri bu mutlu ve özel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. '

Konuşması sık sık taraftarların yaptığı tezahürat nedeniyle bölünen Orman, 'Hesap sorsana, hesap sorsana, Demirören'e hesap sorsana' tezahüratına 'Merak etmeyin. Bu yönetim kurulu, Türkiye'ye gelmiş en yürekli yönetim kuruludur. Arkadaşlarım ve ben kimseden korkmadan buraya geldik. Kimse hesap sormamız gerekiyorsa da soracağız, hiç merak etmeyin ' diye konuştu.

ÜNAL AYSAL DA KUTLAMALARDAYDI
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve siyah-beyazlıların efsane başkanı Süleyman Seba da, Beşiktaş Kulübü'nün 110. kuruluş yıldönümü etkinlikleri sebebiyle İnönü Stadyumu'na geldi.