Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, lider Payas Belediyespor 1975 ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF Antrenman sahasında, Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığı bulunan Yusuf katılmadı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan, 44 Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara, Payas Belediyespor 1975 maçı öncesinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, 44 Malatyaspor’un BAL Ligi’nde Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiğini kaydederek, sarı kırmızılı takımın Payas Belediyespor 1975 maçından iyi bir sonuçla döneceğine inandıklarını söyledi.

44 Malatyaspor yönetiminin çok samimi ve özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Mumcu, “44 Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Barış Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri inançla ve büyük bir gayretle Malatya futboluna katkı sağlıyorlar. Aynı ilin kardeş takımları olarak kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz. İnşallah en büyük mutluluğumuz 44 Malatyaspor’u Spor Toto 3. Ligde görmek olacak. Zira buda Malatya futbolunun potansiyeli anlamında büyük önem taşıyor” dedi.

44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Payas Belediyespor 1975 ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bizim 3 puan önümüzde bulunuyorlar. Bu anlamda bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan bizleri ziyaret ettiler. İnşallah bizlere verilen bu destekler sayesinde zorlu haftayı kayıpsız atlatacağız. Zor bir maç ama ben futbolcularıma güveniyorum. Payas Belediyespor 1975 maçından 3 puanla ayrılırsak, şampiyonluğu yüzde 75 garantilemiş olacağız” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da, Payas Belediyespor 1975 maçı öncesinde 44 Malatyaspor’a başarılar dilemek ve onlara moral vermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Yeni Malatyaspor’da göreve geldiğimde İsmail Tekin hocamızın 44 Malatayspor’u çalıştırdığını ve başarılı işler yaptığını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Bende her hafta 44 Malatyaspor’u takip ediyorum. Bu haftada Payas Belediyespor 1975 ile çok önemli bir maçları var. Bu maç öncesinde kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah istedikleri sonuçla dönerler” ifadelerini kullandı.

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin ise, Payas Belediyespor 1975 ile sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek, Bizim adımıza önemli olan Payas Belediyespor 1975 maçı öncesinde Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın takımımıza yapmış oldukları ziyaret bizleri çok memnun etti. Ziyaret bizlere ayrıca bir moral kaynağı oldu. Biz 6 hafta öncesinde bir hedef belirlemiştik. Bunun 5 haftasını kayıpsız geçirdik fakat rakibimizde kayıpsız geçirdi. Bunu da bekliyorduk. Gelecek hafta Salı günü rakibimizle karşı karşıya geleceğiz. Fizik ve moral olarak rahat bir durumdayız. Sakat futbolcularımız var ama bu futbolcularımızın kritik mücadeleye yetişeceğini ümit ediyorum. Herhangi bir eksiklik olmadan bu maça çıkacağız. Kazanan takım yüzde 70 şanslı duruma geçecek. Biz bu durumu kendi lehimize çevirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA