Yanal: Futbol Adına Herşeyi Yaptık

Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Eskişehirspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Maç sonrası Eskişehirspor Teknik Direktör Ersun Yanal iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Galatasaray'da yardımcı teknik Direktörü Ümit Davala ise, prosedür gereği basın mensuplarının karşına çıktı ancak hiçbir açıklama yapmadı. Spor Toto Süper Ligde Eskişehirspor kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'la 0-0 berabere kaldı. Bu skorla lider Galatasaray'ın puanı 48, Eskişehirspor'un 34 oldu.Maç sonu basın toplantısına katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da keyifli ve zevkli bir maçın olduğunu söyledi.

“Biz bu tür maçları iyi oynuyoruz. Daha iyi olabilirdi. Daha iyi pozisyonlar üretebilirdik. Ama olmadı.” diyen tecrübeli teknik adam, taraftarın da oyundan memnun ayrıldığını ve bundan da mutlu olduklarını kaydetti.

Yanal şöyle dedi: “Bunu devam ettirmek adına iyi bir yol çiziyoruz. Eskişehirspor bugün ligin prestijli bir takımıdır. Ufak tefek hatalarımız olur. Oyuncularımız saha içerisinde centilmenlik dışı bir oyun oynamaz. Bugün de takımızı iyi oynadı. Futbol adına her şeyi yaptık. Sadece 3 direğin arasından top geçmedi. Takımımızda daha iyi şeyler yapacağız.”Eskişehirsporlu oyuncu Tello ise zor rakibe karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Tello, “Maç başından beri her türlü üstünlük bizdeydi. 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Taraftarta böyle bir takımı gördüğünden dolayı çok mutlu olmalı.” diye konuştu.

Eskişehirspor'un genç oyuncusu Alper Potuk da, kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak şansın onlardan yana olmadığını ifade etti.

DAVALA: PROSEDÜR GEREĞİ BASININ KARŞISINA ÇIKTIFatih Terim ve Hasan Şaş’a verilen men cezası nedeniyle Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan yardımcı teknik direktör Ümit Davala, hiçbir açıklama yapmadı. Davala, “Prosedürü yerine getirmek için buradayız. O yüzden soru almayacağız herkese teşekkürler.” ifadelerini kullanarak basın toplantısından ayrıldı. Galatasaraylı oyuncu Sabri ve Gökhan da hiçbir açıklama yapmadı .