Orduspor'dan Muhteşem Dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-2'lik skorla yenen Orduspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Galatasaray maçında 2 - 0 öne geçtikten Sonra maçı 4 - 2 kaybeden Orduspor, bu sefer Karabükspor karşısında 2 - 1 yenik durumdan 3 - 2'lik skorla maçı çevirerek haftayı moralli kapattı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında futbolcularına övgüler yağdıran Cuper, geriye düştükten Sonra futbolcularının inandıklarını ve çok çalıştıklarını söyledi.

Cuper, "Oyuncularım inandılar, savaştılar ve o yüzden de kazandılar. Böylesine zor bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"Eğer ikinci golü bulup skoru 2-0'a getirseydik, biraz rahatlık hissedecektik. Bu skor daha sakin bir oyun oynamamıza neden olacaktı. Fakat ilk yarının Son 3 dakikasında çok kötü bir 3 dakika yaşadık ve içeriye de 2 - 1 yenik girdik.
Benim istediğim tepkiyi verebildiler. Futbolcularım çok inandılar ve çok savaştılar, o yüzden böyle bir galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum. Önce beraberliği istedik ve aldık, ardından da galibiyet geldi." diye konuştu.

Maça büyük ilgi gösteren ve geriye düşmesine rağmen takımlarına sahip çıkan taraftarlara da teşekkür eden Cuper, galibiyeti taraftarlara hediye etti. Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularının 5. dakikada geriye düşmelerine rağmen öne geçme başarısı göstermeleri ve ortaya koydukları mücadeleden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Bakkal, şunları söyledi: "Maça iyi başlamadık, geriye de düştük. Ardından maçın ilk devresinde bulduğumuz 2 golle öne geçtik. Fakat ikinci yarıda yediğimiz 2 gole çok üzülüyorum. İkinci devrede maç ortadaydı, rakibimize çok fazla pozisyon da vermedik. Ama buna rağmen galibiyeti koruyamadık. Daha önce oynadığımız maçlara göre mücadele gücünden memnunum. Bu bize artı olarak dönecektir. Bana göre deplasmanda 2 gol atıyorsanız mağlup olmamanız gerekiyor. Orduspor'u da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Bu arada rakibi ile girdiği pozisyon Sonrasında omuzundan sakatlanarak oyundan çıkan Bogdan Stancu'nun yapılan sağlık kontrolünün ardından omzunda yırtık meydana geldiği belirtildi .