Old Trafford'da Japon işi!

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Old Trafford'da konuk ettiği Norwich'i 4-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Kırmızı Şeytanlar'da hat-trick yapan Japon oyuncu Shinji Kagawa, sahanın yıldızı oldu.

İngiltere Premier Lig'de lider Manchester United, Old Trafford'da Norwich'i konuk etti. Kırmızı Şeytanlar, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, Japon oyuncu Shinji Kagawa attığı 3 golle sahanın yıldızı oldu.

Maça daha baskılı başlayan ev sahibi Manchester United, buna rağmen ilk devre boyunca skoru değiştirmekte zorlandı. Japon oyuncu Shinji Kagawa, soyunma odasına gitmeden 45. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda ilk devrenin sonucunu belirledi.

İkinci yarıda ise Norwich City, zaman zaman ele geçirdiği pozisyonlarda beraberlik golüne çok yaklaştı. Ancak sahanın yıldızı Kagawa, 76'da skoru 2-0'a taşıdı ve takımını rahatlattı.

Bu golden sonra tamamen çözülen konuk takım Norwich City, 87'de 3 golü de kalesinde gördü. Manchester United'ın 3-0 öne geçtiği bu golde de Kagawa'nın imzası vardı ve Japon oyuncu hat-trick yaptı.

Duraklama anlarında ise Wayne Rooney, Old Trafford tribünlerini 4. kez gol diye ayağa kaldırdı ve maçta durumu 4-0 yaptı. Rooney, bu golle mücadelenin de skorunu belirledi.

Sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılan Manchester United, 71 puanla liderliğini sürdürdü. Norwich City ise 32 puanda kaldı.

CHELSEA'YE DEMBA BA HAYAT VERDİ
Premier Lig'de bu sezon 2. sırayı hedefleyen Chelsea, Stamford Bridge'de konuk ettiği West Bromwich'i Demba Ba'nın tek golüyle mağlup etti.

Maça iyi başlayan Chelsea, ilk dakikadan itibaren rakip kalede gol aradı. Özellikle Oscar'ın etkili oyunu, West Bromwich kalesinde önemli tehlikeler yarattı.

28'inci dakikada kullanılan köşe vuruşunda ise Demba Ba, takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Aynı zaman ilk devre de bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise West Bromwich, dakikalar ilerledikçe beraberlik için Chelsea kalesine yüklendi. Ancak Chelsea, son dakikaya kadar skoru korumayı başardı ve sahadan 1-0'lık kritik bir galibiyetle ayrıldı.

Chelsea, bu sonuçla Premier Lig'deki puanını 52'ye çıkardı.