Özdemir’den Güreşçilere Baklavalı Destek

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi ilk hafta müsabakalarına hazırlanan Amasya Belediyespor Kulübü güreşçilerini ziyaret edip elleriyle baklava ikram etti.

Serdar Zeren Kapalı Spor Salonu’ndaki antrenmanı kulüp başkanı Fatih Yancı ile birlikte izleyen Başkan Özdemir, antrenörler Ali Tayyar ve Ahmet Atıf Bayram’dan güreşçilerin form durumu hakkında bilgiler aldı. Türklerin ata sporu güreşin yaşaması ve sonraki nesillere aktarılmasını önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Özdemir, “Milli sporumuzu desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Sporcularımıza her türlü yardımı ve fedakarlığı yapacağız. Amasya büyük güreşçiler yetiştirmiş bir merkez. Hamit Kaplanları, Mahmut Demirleri yetiştirmiş. İnşallah bu başarılar devam edecektir” dedi.

Antrenör Ahmet Atıf Bayram da, Amasya Belediyespor’un 30-31 Mart tarihlerinde İstanbul’da oynanacak D grubu ilk hafta müsabakalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Bahçelievler Belediyespor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağını söyledi.

Kaynak: İHA