Keskin ve Dündar’a Fair Play Ödülü

Anadolu Spor Gazetecileri Genel Merkez Yönetim Kurulu'nun, "Fair play-2013” ödülleri sahiplerini buldu.

Kısa adı ASGD olan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, derneğin 20. Kuruluş Yılı'nda verilmesini kararlaştırdığı "FAİR PLAY" ödüllerinin ilki, sporun geliştirilmesine ve kitleselleştirilmesine öncülük eden kent yöneticilerine verildi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ‘fair play’ ödülünü takdim eden Genel Başkan İbrahim Erdoğan, "Dostluk, kardeşlik ve barışın sembolü 'Fair Play' ruhu gündemden düşmemelidir. Fair Play'in, sportif projeler aracılığıyla insanlarımıza sürekli anımsatılması ve en fazla önemsenmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu nedenle kent yöneticilerimizin spora sundukları katkıları çok anlamlıdır" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ödülün çok anlamlı olduğunu belirtirken, "Dostluk, barış ve kardeşlik en fazla ve etkin şekilde spor etkinlikleri aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor. O nedenle Osmangazi Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve halkımıza daha fazla spor tesisleri yapmaya ve organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz. Anadolu Spor Gazeteciler Derneği'ni de, anlamlı ödülüyle katkılarımıza karşılık verdiği için kutluyorum" şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de, "Dostluk, barış ve kardeşlik en faydalı biçimde spor etkinlikleri aracılığı ile yaşama geçirilebiliyor. O nedenle Yıldırım Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve Yıldırımlılara daha fazla spor tesisleri ve buna bağlı olarak da spor organizasyonları düzenlemeye gayret ediyoruz ASGD'yi de, bu katkılarımıza değer verdiği için tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA