Fener'in yıldızları kayıplarda

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında zaman zaman forma şansı bulan Krasic, Stoch, Sezer, Serdar gibi yıldızlar sezonun ikinci bölümüyle birlikte kayıplara karıştı. Krasic ve Stoch, ligde bu sezon gol sevinci bile yaşayamadı.

Fenerbahçe'de ligin ikinici yarısında kadro derinliğinin artmasıyla birlikte bazı yıldız oyuncular tam anlamıyla kayıplara karıştı.

Geçen sezon 12 gole imza atan Miroslav Stoch, bu sezon henüz golle tanışamadı. Ligin ilk yarısında 7'si ilk 11'de olmak üzere 12 maça çıkan Stoch ligin ikinci bölümde sadece Kasımpaşa karşısında 59 dakika görev yaptı ve sonrasında 18 kişilik kadroda dahi yer bulamadı.

Büyük umutlarla sezon başında Juventus'tan transfer edilen Milos Krasic ise kupada golle tanışsa da ligde 5'i ilk 11'de olmak üzere sahaya çıktığı 10 lig karşılaşmasında gol sevinci yaşayamadı. İkinci yarının ilk karşılaşmasında Sanica Boru Elazığspor karşısında ilk 45 dakika görev yapan Sırp oyuncu sonrasında bir daha forma şansı bulamadı.

Transfer olduğu ilk günden itibaren sakatlıktan bir türlü başını kaldıramayan ve devre arasında Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Sezer Öztürk, sezonun ilk yarısında kupada bulduğu şansı lige taşımıştı. Sadece 1 kez ilk 11'de forma şansı sezer, 2 gol atmıştı. Sezer, ligin ikinci yarısında da sakatlıktan kurtulamadı ve ne kupa ne de ligde henüz kadroya girmeyi başaramadı.

Kayserispor formasıyla Guus Hiddink döneminde A Milli Takım 'ın değişmez isimleri arasında yer alan Serdar Kesimal, Fenerbahçe'nin kupa kulvarında alternatifi olmaktan öteye gidemedi. Serdar, ligin ikinci yarısında sadece Yobo ve Bekir'in yokluğunda Sanica Boru Elazığspor karşısında 90 dakika şans buldu.

Ligin ikinci yarısında formadan uzak isimlerden bir tanesi de Orhan Şam. Orhan da Stoch, Krasic, Serdar ve Sezer gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda şansı bulsa da ligde takıma girmekte zorlanan isimler arasında. Ligin ikinci yarısında sadece Gaziantep deplasmanında ilk 45 dakika forma şansı bulan Orhan Şam sonrasında ise 18 kişilik kadroda bile kendine yer bulmakta zorlanıyor.