Ereğlili Bjk'lı Taraftarları Takımlarını Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimi ve üyeleri, kulüplerinin 110. yıldönümü nedeniyle amfi tiyatroda kutlama etkinliği düzenledi.

Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar kulübü üyeleri de yalnız bırakmadı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Amfi tiyatroda Beşiktaş taraftarları bir araya geldi. Saat 18.00 den itibaren amfi tiyatro da toplanmaya başlayan Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimi ve üyeleri, Beşiktaş bayraklarıyla takımlarına marşlarla destek verdi. Marşların söylendiği sırada Ereğli Galatasaraylılar Derneği yönetimi ve üyeleri de 'Mutlu Yıllar Beşiktaş' yazılı pankartla Beşiktaş taraftarları Derneği üyelerine destek verdi.Pasta kesme töreni öncesinde taraftarlara ve kutlama etkinliklerine gelenlere konuşan Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Beşiktaş sevdasının babadan oğula geçen bir sevda olduğunu, zamanı geldiğinde bayrağı çocuklarına teslim edeceklerini söyledi.

Adik konuşmasında "Şerefle, onurla 110. yılımızı kutluyoruz. Daha nice 110. yıllara diliyorum. Biz bir aileyiz. Bugün burada bize destek veren Galatasaraylı, Trabzonlu, Fenerbahçeli bütün dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz Ereğli' de onlarla birlikte omuz omuza yürüyoruz. Bu şekilde de devam edeceğiz. Hiç bir zaman birbirimizi kırmadan incitmeden her türlü etkinlikte her türlü faaliyetlerde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Onlara buraya gelerek bizleri onurlandırdıkları için sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen bütün üyelerimiz ve bütün Beşiktaşlılar; Yüzonuncu yılımız kutlu olsun. Bu babadan oğula geçen bayrak yarışıdır. Gördüğünüz gibi çocuklarda yanımızda. Bu bayrakları zamanı geldiğinde çocuklarımıza teslim edeceğiz. Allah bütün futbol kulüplerine Beşiktaş'ımıza uzun ömürler versin. Uzun yıllar versin." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından saatler 19:03' ü gösterdiğinde kutlama pastasını Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yavru kartallarla birlikte kesti. Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Özgür Barış ve Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Aşkın Peker de Tarkan Adik'e çiçek hediye etti. Bir sene önce doğan erkek çocuğuna 'Beşiktaş' ismini koyan Cüneyt Ulu, oğlu ile birlikte etkinliğe geldi. Klübün marşına eşlik eden Küçük Beşiktaş, ilgi odağı oldu. Kutlama etkinliği havai fişek gösterisi ile sona erdi .