Denizli Belediyespor Altyapı Antrenörlerine Plaket Verdi

Denizli Belediyespor yönetimi, 2012-2013 sezonunda Akademi Ligi futbol takımlarında görev yapan altyapı antrenörlerini, şükran plaketi ile ödüllendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), genç oyuncu gelişimi konusunda en önemli programı olan Coca-Cola Akademi Ligleri, Batı A Grubunda 22 maçlık, 2012-2013 sezonu maratonu sona erdi. 5 kategoride ilk kez mücadele ettiği liglere renk katan ve centilmence mücadele ile dikkat çeken Denizli Belediyespor’un U14, U15, U16, U17 ve U18 takımlarının antrenörleri, kırmızı-beyazlı yönetim tarafından şükran plaketi ile onurlandırıldı.

Altyapı antrenörleri onuruna, önce yemek verildi.

Denizli Konağı’ndaki yemeğe, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik, Mehmet Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Tuncer, Süleyman Erdoğan, İhsan Altaş, Metin Karakurt, Ali Taşevli ve Denizli Belediyespor Akademi Ligi takımlarının antrenörleri katıldılar. Yemek sonrası başta Denizli Belediyespor Altyapı Teknik ve Gençlik Geliştirme Ligleri Sorumlusu Aliksan Urcanlı olmak üzere, antrenörler Zinnur Hoşsöz, İsa Bay, Volkan Aktürk, Memiş Sarıçam, Faruk Işık, Özcan Sert, Yücel Can ve Aydın Gencer’e şükran plaketlerini Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu tek tek takdim etti.

Denizli Belediyespor Futbol Altyapı Şube Başkanı Metin Karakurt, Belediyespor olarak düzgün karakterli sporcular yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, bu anlayış içerisinde yeni sezon çalışmalarına başlayacaklarını söyledi

Denizli’deki gençlerden oluşan kadrosuyla, geleceğin Denizli Belediyespor’unu oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Uzunoğlu ise, “Akademi liglerinde mücadele eden genç futbolcular, ilerde A Takımın temel taşları olacak. Futbol altyapısında görevli yöneticilerimize, değerli antrenörlerimize, genç futbolcularımıza ve çalışanlarımıza, 2012-2013 sezonunda verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca, U10, U11, U12, U13 takımlarımız da oluşturulmuştur. Minik çocuklarımız da ileriki yıllarda Akademi Liglerinde top koşturacaklardır” dedi.

Kaynak: İHA