Bursasporlu Futbolcular Antrenman Sahasında Dans Etti

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, müzik işliğinde antrenmanın ardından futbolcularına bu kez tae-bo çalışması yaptırdı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanın ardından Harlem Shake müziği eşliğinde saha ortasında dans etti. Bursaspor, ligin 27. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde başladı.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı.

Tempolu koşuların ardından koordinasyon çalışması yapıldı. YEŞİL-BEYAZLILARDAN TEKME VE YUMRUK DANSIAntrenmanın son bölümde ise yardımcı antrenör Teoman Eren nezaretinde futbolcular müzik eşliğinde tae-bo (Tekme ve Yumruk Dansı) çalışması gerçekleştirildi.

Hayli neşeli geçen antrenmanın sonunda yeşil-beyazlılar, antrenman sahasında müzik eşliğinde dans etti. Genç oyuncular Ozan Tufan ve Furkan Soyalp ortaya geçerek dans ederken, Hikmet Karaman, Pinto’nun da dans etmesini istedi. Bu istek üzerine ortaya geçen Pinto, yaptığı ilginç dansı ile takım arkadaşlarının alkışını aldı. PİNTO VE BASSER TAKIMLA ÇALIŞTISakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Sebastian Pinto, Michael Basser ve Ferhat Kiraz takımla birlikte çalıştı. Sağ üst adalesinde sertleşme olan Anton Ferdinand antrenmana devam edemedi.
Öte yandan Milli takımlarda bulunan Maurice Edu, Serdar Aziz ve Musa Çağıran da antrenmanda yer almadı. Altyapının yetenekli oyuncusu Enes Ünal ise A Takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek .