Aydın Havaya Giriyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Aydınspor 1923, Aydın’ı havaya sokmaya başladı.

Şehrin işlek caddelerine çok sayıda bayraklar asılırken, kulüp başkanı İlhan Günendi cumartesi günkü Trabzon Kanuni maçına gelen taraftarlara 3 bin adet bayrak dağıtacaklarını ifade etti.

Bursa Nilüferspor deplasmanından 3 puanla dönen ve taraftarıyla birlikte morallerini üst seviyeye taşıyan Aydın’da bayraklar sandıklardan çıkarılmaya başlandı. Sevgi Yolu, Doğu Gazi Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı gibi şehrin işlek cadde ve bulvarlarına sayısız bayrak asıldı. Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi yaptığı açıklamada cumartesi günkü Trabzon kanuni maçına tüm taraftarlarını beklediklerini söyledi.

Günendi, şöyle konuştu: “Cumartesi günü 3 bin adet bayrak dağıtacağız. İlerleyen haftalarda da bayrak dağıtmaya devam edeceğiz. Amacımız bir üst lige çıkmak. Tek isteğimiz bu. Aydın halkını Trabzon maçında tribünleri doldurmaya bekliyoruz” HAZIRLIKLAR BAŞLADI Öte yandan, pazartesiyi izinli geçiren Aydınspor 1923, Trabzon Kanuni maçının hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlı ekipte Zafer ve Savaş hafif sakatlıkları nedeniyle dinlenirken, rahatsızlıkları bulunan Sinan ve Emre İşçiler ise antrenmana katılmadı. Siyah-beyazlı ekipte morallerin yüksek olduğu gözlendi .

Kaynak: İHA