Akhisar Belediyespor’da Her Maç Final

Spor Toto Süper Lig’in düşme hattında bulunan Ege’nin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor’da 2-1’lik Sivasspor galibiyeti ardından ligde kalma hesapları yapılmaya başlandı.

Lige milli maç nedeniyle verilecek 1 haftalık aranın öncesi yeşil-siyahlı ekip 4 günlük iznin ardından, Perşembe günü Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan Sivasspor maçı ardından sakatlığı süren Sani’nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından apandis ameliyatı olduğu ve taburcu edildiği bildirildi.

Sakatlıktan kurutulan ve A2 takımı ile maçlara çıkan Severin Bikoko ise maç eksiklerini tamamlamaya çalıştığı bildirildi.

Lig’de kalma sürecinde önlerinde çok zorlu bir yol olduğunu ancak teknik heyet ve takımlarına güvenlerinin büyük olduğuna dikkat çeken Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada, “Sivasspor galibiyeti ardından takımımızın neler başaracağını ispatlamış olduk. Milli maçın ardından konuk olacağımız Fenerbahçe’den yine 3 puan almak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Artık bundan sonra büyük-küçük, güçlü-zayıf takım yok, bunu önümüzdeki sırasıyla Fenerbahçe, Trabzon, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Zoru seven bir takımımız var, nasıl buraya kadar gelirken tarih yazdıysak yine tarih yazacak güce sahibiz.

Sivasspor maçında bizleri destekleyen tüm bayan taraftarlarımıza yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkür ediyorum. 3 hafta sonra konuk edeceğimiz Trabzonspor maçında 4 büyüklere uygulanan bilet fiyatlarını uygulamayı düşünmüyoruz. Bu konu hakkında son kararı maç haftasında alınan yönetim kurulu kararı ile kamuoyu ile paylaşacağız.

Bundan sonra her maç final, her maçta en az 1 değil 3 puan çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz 4 maçta 9 puan alarak alt sıralardan kurtulmak” dedi.

Kaynak: İHA