Adım Adım Süper Lig

Osmangazi Belediyespor Bedensel Engelli Basketbol Takımı hafta sonu Dikkaldırım Spor Salonu’nda karşılaştığı Yenimahalle Bedensel Engelli Basketbol Takımını 66-62 yenerek Süper Lig’e bir adım daha yaklaştı.

Osmangazi Belediyespor Bedensel Engelli Basketbol Takımı’nın zirve yürüyüşü sürüyor. Süper Lig’e yükselme hedefine sağlam adımlarla yürüyen Osmangazi Belediyespor, gerek iç saha gerekse deplasmanda rakiplerini birer birer dize getiriyor.

Hafta sonu Dikkaldırım Spor Salonu’nda Yenimahalle Bedensel Engelli Basketbol Takımı ile karşılaşan Osmangazi Belediyespor takımı, kıran kırana geçen maçta maçı 66-62 kazanmayı bildi. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçın ardından bir açıklama yapan “Yensek de yenilsek de bizleri yalnız bırakmayan Bursa halkına çok teşekkür ediyoruz. Desteklerini bir an bile bizlerden eksik etmeyen halkımızın bu ilgisini göz ardı etmeyerek bu hızı hiç kesmeyip soluğu süper ligde alacağız” diyen Osmangazi Belediyespor’un bedensel engelli tekerlekli basketbol takımı antrenörü İsmail Öztürk, “Emeğimize gösterilen saygıyı karşılıksız bırakmayacağız” oldu .

Kaynak: İHA