Galatasaray, Deplasmanda 3 Puanı 3 Golle Aldı

Kayserispor’u 3-1 yenen Galatasaray’ın kaleci antrenörü Taffarel, “İlk yarıda maçı bitirdik” derken, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Bu maçtan ders çıkarmamız lazım” diye konuştu.

“Bugün aldığımız güzel bir galibiyet var” diyen Taffarel, “Kayserispor’un hakkını yemeyelim. Çok iyi bir takım. Şampiyonlar liginde alınan güzel bir zafer vardı. Ama bunu geride bırakmamız gerekiyor. Lige döndük. İlk yarıda maçı bitiren bir Galatarasay vardı. O sebeple tebrik ederim. Kesinlikle şampiyonluk için yeterli olan bir durum söz konusu değil. Galatasaray her geçen gün danada güçleniyor. Bugünkü 3 puan çok önemliydi. Almamız gereken bir üç puandı. Bunu sağladık” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın savunma oyuncusu Semih Kaya ise, “İlk yarıda oyunu kopardığımız düşünüyorum. Tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulunurken, Sabri Sarıoğlu ise, “Kayseri gibi güçlü bir ekip karşısında zorlanacağımızı biliyorduk. Ama arkadaşlarımız çok işi mücadele ettiler. İnanıyorum ki bu sonuçları sezon sonuna kadar sürdürüp sezon sonun ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Sabri, Mourinho’nun da geleceğini bildiklerini ve kendisi ile sohbet ettiklerini söyledi.

PROSİNECKİ: “BU MAÇI UNUTMAMIZ GEREKİYOR”

Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, unutmaları gereken bir maç oynadıklarını söyledi.

Prosinecki, “İlk golden sonra rakip kalede pozisyonlar aradık. İkinci golü de yedik. Sonrasında oyuncumuz atıldı. Bu maçı unutmamız gerekiyor. Hatalarımızdan ders çıkarmamız ve sonraki maçımız olan Karabük maçına hazırlık yapacağız” dedi.

Kayserispor’un hücum oyuncusu Biseswar ise, “Galatasaray gibi tecrübeli bir takıma karşı takım arkadaşımız atılınca oyun bizim için bitmişti. Hocamızın dediği gibi önümüzde Karabük maçı var” derken, Ceyhun Gülselam ise, “7 maçtır yenilmiyorduk. İyi hazırlandık. Çok erken bir gol yedik. Güçlü bir rakibe karşı zor olan bir durum oldu. Biz futbolcularda bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA