Aykut Kocaman: İçimden geçenleri söylersem olmayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmada mutlak kazanılması gereken bir maç olduğunu söylerken, Galatasaray'a da taş attı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirve mücadelesine devam etti. Karşılaşma sonu düzenlenen basın toplantısına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, mutlak ve mutlak kazanmaları gereken bir maç olduğunu söyledi.

Oyuncuların arka arkaya büyük maç trafiğe rağmen kazanmayı başardığını belirten Kocaman, hepsini tebrik ettiğini söyledi.

Bir gazetecinin Gökhan Zan'ın cezasının ertelenmesiyle ilgili Kocaman, "İçimden geçenleri söylersem olmayacak. Bu tip durumlarda kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Arkasından bir kaç cümle daha ederdim ama kamuoyunun takdirine diye keselim." şeklinde cevap verdi. Kocaman Emre'nin sakatlığıyla ilgili olarak da, "Şuan için söylenen bir şey yok. MR çekilecek. Görünen o ki geçen seferkinden daha ciddi bir sakatlık." dedi.

Salih Uçan'ın performansını değerlendiren Kocaman, "Son derece iyi gidiyor. Çok daha iyi olacak. Futbol sadece yeteneklerin sergilendiği bir oyun değil. Tecrübelerle harmanlanan bir oyun. Tecrübesi arttıkça takıma katkısı daha iyi olacak." dedi.

Sarı lacivertli ekibin başarılı oyuncusu Selçuk Şahin de, takımda 10. yılını doldurduğunu, takıma yeni gelen Salih'i attığı gol için tebrik ettiğini söyledi.

Salih'in çok güzel bir gol attığını belirten Selçuk, "Benden çok daha uzun yıllar oynar bu takımda. Zor bir deplasman maçıydı. Daha önce rakibimiz kazanmıştı. Kazanmamız gerekiyordu, şampiyonluktan bizi koparacaktı. Git gelli bir maç oldu." ifadelerini kullandı. Salih Uçan da, maçtan önce karşılaşmanın kolay olmayacağının farkında olduklarını belirtti.

Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Salih, "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Son aylarda iyi maçlar çıkardık." dedi.