Samet Aybaba: Kasımpaşa Zaaflarımızı İyi Değerlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımındaki zaafları herkesin bildiğini ve Kasımpaşa'nın da bu zaafları iyi değerlendirdiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Rakibimizin öndeki oyuncuların çok iyi kontratağa çıktığını biliyorduk. Oyuna kötü başladık ve rakibe pozisyon verdi. 1-1'den sonra toparlanmaya çalıştık. Ama ardından yine kontrataktan golü yedik. İkinci yarının 15-20 dakikasında iyi oynadık. Burada bir topumuz direkten döndü. Rakip boşluk bıraktığımız alanları iyi değerlendirdi ve golü atmasını bildi. Bizim oyuncularımızın zaaflarını herkes biliyor bizde o zaafları koruyamadık. Benim oyuncularım takımı buraya kadar getirdi. Futbolda bazı maçları kaybedeceksiniz önümüzdeki arayı iyi değerlendirip yine iyi oynayan, çok koşan takım görüntüsünü döneceğiz." diye konuştu.

Son iki haftada takımın bir puan aldığının hatırlatılması ve şampiyonluk şansının sorulması üzerine Aybaba, "Biz karşılaşmalara maç maç bakıyoruz. Kalan 8 maça bakacağız. Kötü gidince herkesin tepkisi olur. Beşiktaş kendi sahasında 3-1 mağlup olursa kimse takdir beklemez. Kalecimiz Cenk'e tepkiler oldu. Tabiki o da hata yapacaktır. Kadrodaki bazı oyuncuların performansı artar bazılarınınki düşecektir." dedi.