Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kendi Evinde Mağlup Olmanın Üzüntüsünü Yaşıyor

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Cem Akdağ sakatlığı bulunan Dorsey’in eksikliğini hissederek mağlup olduklarını söyledi.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Cem Akdağ Darsey’in eksikliğini hissettiklerini ifade ederek, “Biz bu hafta Dorsey’in oynayacağını düşünüyordum ama kendisini iyi hissetmediği için Son anda oynamaktan vazgeçti. Hazırlıklarımızı oynayacağı yönünde yaptığımız için zor durumda kaldık. İkinci devre biraz savaştık. İlk devrede 17 sayı atan Nichols’u tutmayı planladık ve bunu başardık. Ama bu kez skorer başka bir isim Lukauskis çıktı. Sonuç olarak 5’te 3’lük atarak maçın skorunu o tayin etti. Aslında oyuncularımızın oyunundan genel anlamda memnunum” dedi.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Erden ise maçın ilk yarısında kafa kafaya gittiğini belirterek, “Hazırlandığımız gibi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Kritin noktalar vardı ama onlar bizden daha iyi oynadılar. Elimizden geldiği kadar mücadele ettik. Sanırım onlar bizden daha çok kazanmak istedi. Şimdi önümüzde kritik maçlar var. Galip gelmemiz gereken rakiplerimiz var. Onlara daha iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Rakibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Tofaş Baş antrenörü Ahmet Çakı, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Rakibimiz gerçekten çok donanımlı ve ilk yılları olmalarına rağmen kadroları çok iyi. Taraftarıyla, salonuyla çok üst düzey bir takım. Son 3 haftada kazanma serileri vardı. Bizde sezona çok iyi başlamasak da Geçen haftaki galibiyetimizle bir moral kazandık. Plaf off yolunda da bu önemli bir maçtı. Başlarda oyun kurmakta zorlandık ama hücumda attığımız 40 sayıyla ilk yarıyı önde bitirdik. Üçüncü periyotta rakibimiz daha iyi oynadı ama Sonunda defansif olarak ikili oyunlarla bulduğumuz avantajlarla kazandık” dedi.

Tofaş basketbolcusu Can Altındağ ise zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, “Ligin Son haftalarında form düzeyi yükselmiş iki takımın mücadelesi oldu. Çok zevkli bir karşılaşma oldu ve biz açıkçası çok akıllı oynadığımızı düşünüyorum. İyi oynadığımız düşünüyorum ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde bir Banvit karşılaşması var. O maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA