Özak: 'trabzonspor’u İyi Günler Bekliyor'

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı AKP Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Yalova ziyareti sırasında bordo-mavili kulüp hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un birlikteliğinde sorun olduğunu söyleyen Özak, "Trabzonspor şuanda zor günler geçiriyor. 8 karşılaşması kaldı. Bunlardan 4’ü içeride 4’ü dışarıda. Ayrıca yakın zamanda antrenör değişikliğine gitti. Şuanda birliktelik sıkıntısı yaşıyor. Camiamızın sabırlı olması gerekiyor. Trabzonspor’un Türkiye Kupasında final oynayarak kupayı kazanacağını düşünüyorum. Bu sayede sıkıntı günlerini de geride bırakacaktır. Kulübümüzün önü açık. Bundan sonra işi sıkı tutarak ligi iyi bir yerde bitirecektir” dedi.

Daha önce İtalyan takımı Lazio’nun Lazlar tarafından kurulduğunu sorusuna yanıt veren Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı AKP Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, "Avrupa da mücadele eden hangi Türk takımı olursa olsun başarılı olması en büyük dileğim. Başarının elde edilmesi hem Türkiye'mize hemde takımlarımıza yarıyor. Geçtiğimiz yıllarda öyle bir espri yapmıştım. UEFA Kupasında Fenerbahçe ve Lazio’nun eşlemesi güzel bir tesadüf oldu. İnşallah turu geçer. Şampiyonlar liginde Galatasaray’a, UEFA Kupasında da Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA