Kasımpaşalı Futbolcular: Avrupa Kupalarına Bir Adım Daha Yaklaştık

Kasımpaşalı oyuncular Barış Başdaş ve Yalçın Ayhan, Avrupa kupalarına kalabilmek için önemli bir galibiyet aldıklarını ve bir adım daha ona yaklaştıklarını söyledi.

Kasımpaşa'nın deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Kasımpaşalı oyuncu Barış Başdaş, karşılaşmanın öncesinde çok zorlu bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını belirtti.

Başdaş, "Rakibimiz Bursaspor da önemli bir galibiyet alarak dördüncü sıraya yerleşmişti ve bizimde Avrupa kupalarına kalma hedefimiz olduğu için iyi hazırlandık. Her maçı basamak basamak düşünüyoruz ve her maçtan galip ayrılarak ligi güzel yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Karşılaşma esnasında Başiktaşlı oyuncu Manuel Fernandes ile tartıştıkları bir pozisyonla ilgili ise Barış Başdaş, "Maçta bir faul olmuştu ve ikimizde Cüneyt Çakır'a tepki gösteriyorduk. O an orada bir gerginlik yaşandı ama büyütülecek bir olay değil. Zaten maçtan sonrada olay büyütülmedi." ifadelerini kullandı.Kasımpaşalı bir diğer oyuncu Yalçın Ayhan ise bu sezon ilkleri yaşadıklarını kaydetti.

Başarılı futbolcu Ayhan, "Ama Beşiktaş gibi bir takım ve taraftarının önünde aldığımız üç puan çok önemliydi. Bir üst sınıra bir adım daha yaklaştık. Önümüzde bir milli maç arası var ve sonrasın da ise Bursasapor'la karşılaşacağız. Daha da önem kazandı bu maçtan sonra Bursaspor karşılaşması. Bu maçı da kazanıp Avrupa kupalarına daha da yakın olmak istiyoruz." dedi.