Fernandes: Kasımpaşa Mağlubiyeti Negatif Bir Durum Oldu

Beşiktaşlı Manuel Fernandes, Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyetin çok negatif bir durum olduğunu söyledi.

Takımının kendi evinde Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli futbolcu, "Bizim için çok zor maç oldu. Rakibin hücum hattında kaliteli oyuncular var. Kontratak şanslarını iyi değerlendirdiler. Beklemediğimiz anda golü yedik sonrasında beraberliği yakaladık. Oyuna ortak olmak için istedik üçüncü golü yedik. Bu maçı kesin kazanmamız gerekiyordu ama kazanamadık Bugünü değerlendirmek gerekirse mağlubiyet çok negatif bir durum oldu." dedi.

Sakatlığı konusunda hafta başında oynamasının zor olacağının açıklanmasına rağmen sahada olduğunun hatırlatılması üzerine yıldız oyuncu, "Kendimi iyi hissettiğim için oynadım. Hafta başında testlerden geçtim, sakatlığım olduğum söylendi. Bugün kendimi iyi hissettim ve maça çıkma kararı aldım." diye cevapladı. Basın toplantısına Olcay Şahan da " Maça her zamanki iyi başladık. İlk kontrataktan geriye düştük. Arkasından beraberlik golünü kaydettik. Ardından ikinci kontradan golü yedik. İkinci yarı iyi oynamadık ve maçı kaybettik." diye konuştu.

Bir gazetecinin "A Milli Takım'a seçildin. Hedeflerin nedir ?" sorusuna ise genç oyuncu, "Milli Takım'a seçildiğim için mutluyum. Bugün üç puan alsak daha da mutlu olurdum." dedi.