Colman'dan takım arkadaşına tokat

Bursaspor yenilgisi sonrası Trabzonspor'da moraller bozuldu. Maç sonrası Colman ile Mustafa Yumlu arasında gergin anlar yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor deplasmanında 3-2'lik skorla kaybeden Trabzonspor'da maç sonunda sinirlerine hakim olamayan Gustavo Colman'ı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki Arjantin'li Colman ve Batalla, maçın 90+2. dakikasında Colman'ın Batalla'ya sert girdiği gerekçesiyle sözlü tartışmaya tutuştu.

Batalla, Colman'a 'Çok sert girdin' dercesine tepki gösterdi. Colman, bu tepkinin ardından Batalla'yla kısa bir diyaloğa girdi.

Bunu gören Mustafa Yumlu, aralarına girerek her iki oyuncuyu da sakinleştirmek istedi ancak Colman, Mustafa'ya sert tepki gösterdi.

Mustafa'yı iterek uzaklaştırmak isteyen Colman, takım arkadaşına tokat attı. Mustafa ile de kısa süreli gerginlik yaşayan Colman'ı takım kaptanı Tolga Zengin sakinleştirmeye çalıştı.

Ancak Tolga'nın sakinleştirmesini de istemeyen Colman, öfkeli bir şekilde soyunma odasına gitti.

Arjantin'li futbolcu Gustavo Colman, daha önce 2 kere antrenmana gelmediği gerekçesiyle kulüp tarafından cezalandırılmıştı.

Fotoğraf: LİG TV

Colman'dan takım arkadaşına tokat

Colman'dan takım arkadaşına tokat

Colman'dan takım arkadaşına tokat