Bölgesel Amatör Lige Yükselme Grubu

İzmir Süper Amatör Ligi’nden Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubu maçlarının fikstürü İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan toplantı ile belirlendi.

27 Mart’ta başlayacağı açıklanan play-off maçlarında Ödemiş’in ilk rakibi Konak Belediyespor oldu. Son hafta hariç, her hafta çarşamba günleri oynanacak üç maç ile 26 Nisan’a kadar devam edecek play-off’larda ilk iki sırayı alan ekipler doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e terfi edecekler. 27 Mart Çarşamba günü Ödemiş’in Konak Belediyespor ile oynayacağı play-off ilk maçı Yeşilova’daki Yusuf Tırpancı Stadı’nda 15.00’da başlayacak.

Ödemiş play-off’ların ikinci haftasında 3 Nisan Çarşamba günü Yeni Bornovaspor ile karşılaşacak. Bu maç da Gaziemir sahasında 15.00’da başlayacak. Ödemiş gruptaki üçüncü maçında 10 Nisan Çarşamba günü 15.00’da yine Yusuf Tırpancı Stadı’nda Narlıdere Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Ödemiş’in 4. haftadaki rakibi A grubunun lideri Foça Belediyespor olacak. Zorlu maç 17 Nisan Çarşamba 15.00 günü Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da oynanacak. Son hafta maçları ise 26 Nisan Cuma günü oynanacak. Ödemiş Belediyespor gruptaki Son maçını Çandarlı Belediyespor ile 15.00’da Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da oynayacak.

İzmir Süper Amatör Ligi’nde de normal sezona Konak Belediyespor ile başlayan Ödemiş Belediyespor bu kez play-off’lara da mavi-beyazlı ekiple start verecek. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de aynı grupta yer aldığı Yeni Bornovaspor ile bu kez süper amatörde karşılaşacak olan Ödemiş, Foça ve Çandarlı ile ilk kez karşı karşıya gelecek .

Kaynak: İHA