Vrba: Galibiyeti Haketmiştik Ama Başaramadık

Viktoria Plzen Teknik Direktörü Pavel Vrba, Fenerbahçe karşısında galibiyeti hakedecek bir oyun sergilediklerini fakat bunu başaramadıklarını söyledi.

Takımının Fenerbahçe'ye elendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Vrba, "İki maçı da değerlendirmem gerekiyor. Kendi evimizde oynadığımız maçtan sonra orada alışık olmadığımız bir durumla karşılaştık. İyi performans sergileyebilirdik. Napoli gibi biri takımı eledikten sonra kendi evimizde Fenerbahçe'ye mağlup olmak bizi oyun dışı bıraktı. Bugün iyi oynadık. Bu performanstan sonra kazanmamız gerektiğini düşünüyordum ama olmadı." dedi.

Genç hoca, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin çok tecrübeli olmasına rağmen kendilerinin sadece iki yıldır katıldıkları bu turnuvada çok tecrübesiz olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe'nin bundan sonra şansı nedir ?" sorusuna Vrba, "Fenerbahçe hem maddi hem de Avrupa Ligi tecrübesi olan takım. Diğer takımlara nispeten herkese zamanı gelince kafa tutabilecek bir takım." diye cevapladı .