Kiğılı: Rakibimiz, Seyircisiz Oynamamıza Neden Olan Azınlık Bir Taraftar Grubu

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin rakibinin 7 Avrupa kulübü olmadığını; en büyük rakiplerinin, maçları sabote ederek Avrupa'da seyircisiz oynamalarına neden olan küçük, azınlık bir taraftar grubu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe-Lazio eşleşmesini FB TV'ye değerlendiren Abdullah Kiğılı, "Seyircisiz oynamanın cezasını gördük. Hem taraftarlarımız maçı izleyemedi hem de dün seyirci olsaydı o maç böyle bitmezdi. Bizim en büyük rakibimiz, küçük azınlık bir taraftar grubu. Maalesef maçlarımızı sabote ediyorlar ve maçlarımızı seyircisizi oynuyoruz. Ayrıca önümüzdeki 2 yıl boyunca Avrupa Kupalarında denetim altındayız. Olabilecek en ufak bir hadisede men cezası geliyor. Bizim rakiplerimiz 7 Avrupa kulübü değil, küçük bir azınlık olan taraftar grubu." diye konuştu.

Olabilecek en ufak bir hadisede kulübü büyük cezalar beklediğini hatırlatan Abdullah Kiğılı, "Lazio Fenerbahçe'den iyi bir takım değil. Biz onlardan daha iyi durumdayız. Olabilecek en iyi kuralardan birini çektik. Bizim hedefimiz final. İnşallah Lazio'yu da geçip ilk 4'e kalmayı hedefliyoruz. Söylediğim gibi en büyük tehlike, azınlık bir seyirci grubunun yaptığı taşkınlıklar. Turu geçeceğimiz inancını taşıyorum." şeklinde konuştu.