İsmail Kartal: Avantajlarımız Var

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal, Lazio'nun kendi evindeki maçı seyircisiz oynayacak olmasını ve Raul Meireles'in cezasının tamamlamasını Lazio karşısındaki avantajlar olarak sıraladı.

Kura çekimi Sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan İsmail Kartal, "Bugünü kadar oynadığımız maçlarda gruptan lider çıktık ve daha Sonra oynadığımız iki takım da yükselen değerlerdi. Lazio bildiğimiz bir takım, köklü bir geçmişi var. Artık Son 8 takım içine girdik. Kendi evimizdeki ilk maçta seyirci avantajımızı kullanacağız. İkinci maçın seyircisiz olması bizim için bir avantaj. Lazio'nun antrenörünü tanıyoruz. Bugüne kadar tüm rakiplerde olduğu gibi Lazio ile ilgili de çalışmalara başlayacağız. Her şeyden önce seyirci avantajımızı kullanacağız." şeklinde konuştu.

Meireles'in ikinci maçta forma giyebileceğini de hatırlatan Kartal, "Bunlar avantajlarımız. Daha disiplinli, daha kompakt, daha az hatayla oynayacağız. Avrupa maçlarına hep iyi konsantre olarak buralara geldik. Rakibe az pozisyon vererek, daha kompakt ve işimizi ciddiye alarak oynayacağız." diye konuştu.