Fikret Orman: Üslubu Beğenmedim

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yıldırım Demirören'in mahkemeye sunduğu dilekçede yazılan üslubu beğenmediğini söyledi.

Başkan Fikret Orman, Süleyman Seba Spor Salonu Kondisyon Merkezi açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş Eski Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun, kulüp üyelerinin kendilerini ibra etmemesinden dolayı açtıkları iptal davası dilekçesindeki üslubu beğenmediğini belirtti.

Fikret Orman yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Sayın Demirören ve arkadaşlarının açtığı davayı bende basından öğrendim. Sayın Demirören'in kendini, ailesini ve şahsiyetini korumak için arkadaşlarıyla bir mücadelesi olacak. Bu doğal bir durum. Ancak dilekçedeki üslubu beğenmedim. Polemiğe neden olacak bir üslup. Ben de aynı şekilde cevap verirsem iş uzayacak. Ama gerekirse de cevap veririm."

"PARAYI TRANSFERE DEĞİL, KULÜBE HARCAYACAĞIZ

"Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Sermaye artırımlarının SPK (Sermaye Piyasa Kurulu) tarafından onaylanmasına ilşkin önemli açıklamada bulundu. Fikret Orman, "31 mart için bir sıkıntı olamayacak. Çok problemli bir süreçten geçiyoruz. Süreç hala devam ediyor. Her gün yeni bir şey çıkıyor. Biz elimizden geleni gösteriyorz. İnşallah istediğimiz gibi gerçekleşir. Sermaye arttırımından gelen parayıda yeni transferler için değil, Beşiktaş'ın yeniden yapılanması için harcayacağız." dedi.

"DAHA FAZLA MİLLİ OYUNCU OLMASINI İSTERDİM"Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Olcay Şahan'ın milli takımın Andora maçı kadrosuna alındığının hatırlatılması üzerine ise "Olcay çok karakterli, pozitif ve Beşiktaş'a enerji veren bir oyuncu. Başiktaş'ta oynadığı için mutluyum. Abdullah hoca kimi seçer, onun takdiri. Daha çok oyuncu olmasını isterdim. Ama gelecek sezon 5-6 oyuncu olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

"ÜNAL AYSAL'I KUTLAMALARA DAVET ETTİK

"Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman son olarak, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da eşleşmesini değerlendirdi.
Orman, "Her iki camia ile aramızda rekabet sadece sahalarda. Onun haricinde aramızda iyi bir üslup var. Fenerbahçe bizim İtalya'daki takımımıza çıktı. Ben laz olduğum için onlar da bizim takımla oynayacak. Şaka bir yana Fenerbahçe, Galatasaray'a göre biraz daha şanslı diye konuşabilirim." şeklinde konuştu.

Öte yandan Fikret Orman, 19 Mart Salı günü yapılacak 110. yıl kutlamaları yürüyüşünde Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı davet ettiklerini de sözlerine ekledi.